Forumet fungerar inte i Firefox

Information, frågor och svar rörande själva forumet.

Moderator: Mikael

Användarvisningsbild
StaLin
Ledjägare
Ledjägare
Inlägg: 68
Blev medlem: 2 januari 2007, 12:16
Ort: Kallax - Luleå

Forumet fungerar inte i Firefox

Inlägg av StaLin » 6 januari 2008, 23:03

Hej.
Ibland kan jag inte logga in på forumet när jag använder Firefox som webbrowser. Det fungerar dock alltid med M$ Internet Explorer (som jag inte vill använda för det är så segt). Någon som har en idé om det är någon säkerhetsinställning för cookies eller liknande?
Polaris XLT SKS -95 (gamla Bettan)
Har följande Garminar:
GPSMAP 276c (skoter/båt)
eTrex Vista (skoter)
Nüvi 250w (bil)
Astro 220 (hund)
Bild
Har man inte kört fast har man inte kört skoter

Användarvisningsbild
Andreas
Site Admin!
Site Admin!
Inlägg: 372
Blev medlem: 13 april 2006, 21:06
Ort: Kalix
Kontakt:

Inlägg av Andreas » 7 januari 2008, 14:09

Det är skumt. Detta meddelande är skickat via Firefox version 2.0.0.11

Jag har dock inga extra addons som kan störa.

Annars kan du installera IE pluginnet i Firefox och ställa in så att forument körs via MSIE ;)

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1419
Andreas Nordlund - System developer - Develops with many tools, but mostly using the keyboard.
---
Yamaha RX-Warrior -06 (fullsmeckad med Öhlinare)
Bild

Användarvisningsbild
Mikael
Moderator
Moderator
Inlägg: 4327
Blev medlem: 13 april 2006, 21:17
Ort: Kalix
Kontakt:

Inlägg av Mikael » 7 januari 2008, 15:15

Var själv tvungen att testa Firefox och den fungerar.

Jag körde med an ap-gammal 2.0.0.1... ;)
/Mikael Nordlund - Kartmannen
Yamaha Apex X-TX MCX290 -11 -- 8850 km
Yamaha RX Warrior -04 -- 22140 km
GPSMAP 276Cx, NuviCam LMT-D * 2, VirbXE, BC30, Montana650, Oregon450, Forerunner310XT, Forerunner405CX...

Användarvisningsbild
StaLin
Ledjägare
Ledjägare
Inlägg: 68
Blev medlem: 2 januari 2007, 12:16
Ort: Kallax - Luleå

Fungerar ibland

Inlägg av StaLin » 7 januari 2008, 16:48

Det hela är väldigt mysko. Det fungerar ibland. Har inte tänkt på att tilläggen kan spöka lite (har precis börjat använda Firefox). Misstänker att det är Adblock Plus som ställer till det. Skall prova inaktivera den nästa gång det inte fungerar, annars får jag väl installera MSIE-pluginen (bara för forumet).
Jag kör för övrigt 2.0.0.11 jag också.
Polaris XLT SKS -95 (gamla Bettan)
Har följande Garminar:
GPSMAP 276c (skoter/båt)
eTrex Vista (skoter)
Nüvi 250w (bil)
Astro 220 (hund)
Bild
Har man inte kört fast har man inte kört skoter

Användarvisningsbild
StaLin
Ledjägare
Ledjägare
Inlägg: 68
Blev medlem: 2 januari 2007, 12:16
Ort: Kallax - Luleå

Ny dator, samma plugins

Inlägg av StaLin » 15 januari 2008, 22:51

Hej igen.
Nu har jag installerat Firefox på en ny dator, men samma plugins som den datorn jag har problem med. Och nu fungerar forumet! Jag förstår inte varför! Enda skillnaden är att det är Vista på den nya datorn.
Jag får väl titta via IE på forumet på den andra datorn, för nu ger jag upp.
Polaris XLT SKS -95 (gamla Bettan)
Har följande Garminar:
GPSMAP 276c (skoter/båt)
eTrex Vista (skoter)
Nüvi 250w (bil)
Astro 220 (hund)
Bild
Har man inte kört fast har man inte kört skoter

Användarvisningsbild
Strider
Medelmåtta
Medelmåtta
Inlägg: 41
Blev medlem: 8 januari 2008, 23:16
Ort: Luleå/Halmstad

Inlägg av Strider » 16 januari 2008, 15:53

För mig fungerar det bra i Firefox med XP, på flera datorer.

Skriv svar